POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate

Ultima actualizare: 19 Februarie 2018.

Denumirea operatorului de date si proprietarului website-ului: Asociatia Clubul Sportiv Ski Racing Armada 24.

Politica de confidentialitate se aplica tuturor datelor personale colectate cu privire la desfasurarea competitiei de schi Vodafone Kids Ski Challange („Concursul”), prin intermediul website-ului: www.kids-ski-challenge.ro.

Pentru noi, Clubul, securitatea şi confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal sunt de o importanta semnificativa. Ca atare, vom lua toate masurile necesare in vederea asigurarii securitatii şi confidentialitatii datelor personale prelucrate, precum şi in vederea prelucrarii datelor personale in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile şi exclusiv pentru scopurile specificate mai jos.

Datele personale pe care le prelucram

Prin completarea formularului de inscriere disponibil pe website, vom colecta de la dumneavoastra urmatoarele date personal:

De asemenea, pe parcursul desfaşurarii Concursului vom realiza si materiale foto-video, care pot contine date personale ale participantilor şi/sau a parintilor/tutorilor/antrenorilor.

Cum colectam datele personale

Colectam doar acele date personale pe care ni le furnizati in mod voluntar, prin intermediul formularului de inscriere de pe website, precum şi din cadrul materialelor foto-video realizate de noi pe parcursul desfaşurarii Concursului.

Va informam ca nu exista nicio consecinta negativa pentru dumneavoastra, in masura in care decideţi sa nu ne furnizati aceste date personale. Cu toate acestea, avem nevoie de datele dumneavoastra personale intrucat participarea la Concurs nu este posibila in lipsa identificarii participantilor (minori) şi a reprezentatilor acestora (parinte/tutore/antrenor).

Scopurile si temeiuri legale ale prelucrarii

Datele personale colectate de catre noi, vor fi folosite exclusiv in vederea organizarii si desfaşurarii in condiţii optime a Concursului. De asemenea, fotografiile şi filmarile surprinse pe parcursul desfaşurarii Concursului pot fi folosite de Club in scop de marketing, in vederea promovarii evenimentului prin diferite canale de comunicare publica. Nu vom folosi datele personale furnizate de dumneavoastra in alte scopuri decat cele prevazute in prezenta Politica, fara consimtamantul dumneavoastra.

Datele personale colectate sunt prelucrate pe baza consimtamantului expres obtinut de la reprezentantii participantilor minori prin intermediul formularului de inscriere de pe website, colectat la momentul inscrierii in Concurs.

Deoarece sunteti indreptatit sa ştiţi scopul in care prelucram datele dumneavoastra personale, va vom informa inainte de a prelucra datele dumneavoastra personale in orice alt scop decat cel pentru care ne-aţi incredinţat datele dumneavoastra personale, cu exceptia cazului in care acest scop subsecvent este incompatibil cu scopul initial, caz in care va vom solicita consimtamantul.

Mai mult, va protejam in mod corespunzator interesele, drepturile şi libertaţile. Datele personale sunt stocate intr-o locatie securizata, precum si protejate in tranzit. Datele care nu mai sunt necesare pentru atingerea scopului sunt şterse.

Minimizarea datelor personale

Colectarea datelor dumneavoastra personale este limitata strict la ceea ce este necesar pentru organizarea, desfasurarea, precum şi promovarea Concursului.

Durata de stocare

Datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate pentru o perioada de 6 luni.

Daca va retrageti consimţamantul pentru prelucrare, cu privire la datele personale colectate sau ne solicitati sa stergem datele personale colectate in orice alt mod, vom şterge toate datele dumneavoastra personale in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de 30 de zile.

Daca stocarea datelor dumneavoastra personale este necesara in temeiul unor dispozitii legale exprese, putem sa va stocam datele personale in continuare, pe durata prevazute de dispozitiile legale.

Persoane terte

Ca şi regula, nu divulgam sau transferam datele dumneavoastra personale catre terti. Cu toate acestea, in masura in care divulgarea sau transferul acestora este obligatoriu prin lege, va vom informa in cel mai scurt timp posibil cu privire la acest transfer.

Securitatea datelor personale

Datele personale sunt securizate impotriva amenintarilor şi ne asiguram ca sunt protejate prin masuri de securitate şi infrastructura IT corespunzatoare.

Daca descoperim o un incident de securitate al datelor personale care prezinta un risc pentru drepturile şi libertaţile dumneavoastra, vom notifica Autoritatea Naţionala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personale in termen de 72 de ore. Veti fi, de asemenea, informat cu privire la incidentul de securitate daca aceasta conduce la un risc ridicat cu privire la drepturile şi libertaţile dumneavoastra.

Cunoasteti-va drepturile

Aveţi urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal:

1. Dreptul de acces la datele personale. Acest lucru inseamna ca la solicitarea dumneavoastra, noi va vom confirma daca prelucram datele dumneavoastra personale şi/sau va vom furniza o copie cu aceste date.

2. Dreptul de a obtine rectificarea sau stergerea datelor personale.

3. Dreptul de a obtine restricţionarea procesarii datelor personale. Acest drept va este disponibil atunci cand:

4. Dreptul la portabilitatea datelor dumneavoastra personale.

5. Dreptul de a obiecta cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Exercitati-va drepturile

Daca aveţi orice intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale sau daca doriţi sa ne adresaţi vreo solicitare, precum şi sa va exercitaţi oricare din drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor personale, va rugam sa ne contactaţi la:

- adresa de e-mail: office@sportsshuttle.ro

- telefonul nostru: 0040.722.384425

- sediul nostru: Strada Ialomicioarei 33, sector 1, Bucuresti

Vom analiza fiecare solicitare in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de o luna. in cazul in care avem nevoie de mai multe informaţii din partea dumneavoastra sau avem dificultaţi in rezolvarea cererii dumneavoastra, va vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de timp suplimentar pentru a analiza in mod corespunzator cererea dumneavoastra.

in cazul in care consideraţi ca nu am soluţionat toate cererile dumneavoastra sau sunteţi nemulţumiţi de raspunsurile noastre, puteti formula o plangere impotriva noastra catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Autoritatea de supraveghere va va informa cu privire la stadiul şi soluţia plangerii, intr-o perioada rezonabila de timp.

De asemenea, puteţi sa va adresati impotriva noastra şi direct instantelor de judecata competente.

Modificari ale politicii

Daca ne decidem sa modificam prezenta politica de confidenţialitate pentru a proteja mai bine drepturile şi datele dumneavoastra personale, vom publica o noua versiunea aici, care o va inlocui pe aceasta. Toate versiunile sunt disponibile şi le puteţi gasi aici: momentan nu exista o noua versiune.

Nicio modificare a politicii de confidenţialtiate nu va va reduce drepturile fara consimţamantul dumneavoastra.

Va mulţumim ca ne-aţi incredinţat datele dumneavoastra personale şi ca ne-ati acordat timpul necesar pentru a citi politica noastra de confidenţialitate. Va rugam nu ezitati sa ne contactati, daca mai aveţi orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale şi modul in care le prelucram.