COMPETITIA

Patru zile pline de distractie si schi pe superbele partii Sorica, din Azuga, si Laptici, din Sinaia.

Acasa » COMPETITIA

Ne place schiul. Si competitia. Pentru ca ne motiveaza, pentru ca ne distram cu prietenii, pentru ca ne bucuram de aer liber si curat, de zapada, de natura. Schiul ne umple de bucurie si fericire.

Suna bine, nu? Parca mai bine decat sa stam in fata tabletei sau a televizorului. Cel putin pentru cateva ore.

Daca vrei sa incerci emotiile care te cuprind cand esti la start cu partia plina de fanioane colorate in fata ta, rezervata doar pentru tine, atunci convinge-ti parintii si prietenii sa petreceti doua zile pline de suspans, sport si veselie alaturi de copii care au aceeasi pasiune ca si tine, pe superbele partiile Sorica, de la Azuga, si Laptici, de la Sinaia, judetul Prahova.

Atunci cand ne-am propus organizarea acestui concurs pentru voi ne-am gandit la tot ceea ce inseamna sportul pentru copii. Si ne-am gandit sa reactivam acest sport nobil in Romania, un sport cu istorie si multi participanti de orice varsta.

O facem cu bucurie si pasiune, o facem pentru a va oferi aceleasi sentimente pe care le-am trait si noi, pe care le traiesc si copiii nostri acum si pe care ne dorim sa le traiesti si tu.

Permiteti-ne sa multumim echipei noastre, dar mai ales sponsorilor nostri, fara de care aceasta competitie nu ar fi putut avea loc, la niveul de organizare ni l-am imaginat. Multumirile speciale merg catre sponsorul nostru, Vodafone, in care am gasit un partener care ne-a inteles obiectivul si s-a identificat cu el, intelegand componenta sociala si aceea de a ne implica activ in dezvoltarea schiului printre copii.

INSCRIE-TE!